Mercè Callejón Font

Departament directiu

Mercè Callejón és la responsable del bon funcionament de l’escola en tots els seus aspectes. Juntament amb el seu equip de persones dibuixa les accions de l’empresa i gestiona i controla els departaments acadèmic i administratiu.

Eva Marsó

Departament acadèmic

Eva Marsó és la responsable de la coordinació dels grups, el fil d’enllaç entre alumnes i professors i us heu de dirigir a ella per informar sobre qualsevol incidència que es pugui destacar a dins de l’aula o amb un professor en concret i altres aspectes relacionats amb l’ensenyament: canvis de nivell , modificació d’horaris, material.

Arantxa Sànchez

Departament administratiu

Arantxa Sánchez és la responsable de la gestió administrativa i comercial de l’escola: atenció telefònica a alumnes, pares, professors i empreses. També s’encarrega dels cobraments i de les campanyes de promoció dels serveis que l’escola ofereix.

Departament new options

El nostre equip de consultors lingüístics juntament amb el departament acadèmic i administratiu coordinen els grups d’empreses i valoren el progrés de les vostres classes. Per altra banda, s’encarrega de la tramitació de classes privades, blocs d’hores i cancel.lacions.

Equip Docent

Tots els nostres professors i professores estan qualificats per a poder impartir classes de les diferents llengües, i fan que l’aprenentatge sigui amè i agradable així com plenament efectiu, tant pels grups de nens i nenes com pels joves i adults. La nostra gestió de selecció de personal es basa en la valoració tant dels coneixements com de la vocació de la persona per a combinar l’ensenyament amb el tracte personalitzat i humà.