Practicar anglès a la xarxa

Practicar anglès amb els recursos de la xarxa

Internet està ple de recursos per practicar anglès, com podem veure en aquesta pàgina del British Council que ens mostra una selecció de pàgines web on practicar anglès. En aquest sentit i per facilitar-los la pràctica els estudiants de Little English disposen d’un llistat d’aquest tipus de recursos per practicar anglès dins del moodle de l’escola. D’aquesta manera és més fàcil reforçar les habilitats necessàries per a dominar qualsevol idioma.

  • Speaking
  • Reading
  • Listening
  • Writing

Recursos disponibles per practicar anglès

  • Diccionaris i traductors com el wordreference, en què apart de poder consultar significats, traduccions, sinònims o usos de qualsevol paraula també se’n pot sentir la pronunciació amb accent anglès o americà. Entre els traductors hi ha el de Google però tenint en compte que sempre s’han de revisar les traduccions. Serveixen per a millorar el vocabulary.
  • Exercicis i cursos online. La majoria d’escoles, administracions i institucions que ofereixen cursos i examens en anglès tenen qüestionaris per provar el nivell i/o exercisis per millorar-lo i practicar anglès. Little English també té al seu portal Little-english.com una prova de nivell descarregable. Apart hi ha llocs web que ofereixen recursos totalment gratuïts com La mansión del inglés, Curso de inglés, English for you per practicar anglès online. Si tu estàs estudiant i vols practicar anglès aquest material et pot servir per reforçar la pràctica amb més exercicis. També cal destacar els recursos que trobem a la pàgina de la BBC Learning English. Serveixen sobretot per millorar la grammar, el writing i el vocabulary.
  • Speaking. Una de les millors formes per agafar fluïdesa en la parla és practicar anglès comunicant-te amb un nadiu. Les comunitats d’intercanvi d’idiomes són un bon recurs per practicar anglès amb un angloparlant. Tenim My language exchange. En aquesta web es pot parlar i escoltar no només sobre l’idioma sinó també sobre aspectes de la cultura. Té moltes opcions que en funció del nivell de l’estudiant són més o menys complexes. N’hi ha d’altres com Italki on els estudiants poden practicar anglès amb natius, Language for exchange o Pen pal world. Si tenim parella lingüística podem practicar anglès fent xat de veu a través d’Skipe. Serveixen bàsicament per millorar l’speaking.
  • Videos. Mirar vídeos en anglès augmenta el vocabulari i la destresa en el listening and comprehension. També es poden mirar subtitulats primer en el nostre idioma i més endavant en l’idioma original. Així podem practicar anglès a la web TED: Ideas worth spreading: en què reconeguts especialistes ens ofereixen xerrades de 18 minuts sobre temàtiques molt diverses que van des de les humanitats, la política, la ciència, el cinema o la tecnologia, entre altres. Estan subtitulades en tots els idiomes i a més també podem disposar de la transcripció completa.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada