Intensius d'idiomes a l'estiu

La importància dels cursos intensius d’idiomes a l’estiu

Fer cursos intensius d’idiomes a Little English és la manera més ràpida d’aprendre una llengua estrangera sense sortir del país. El curs intensiu d’anglèsfrancèsalemany d’estiu està dirigit a aquelles persones que volen veure un progrés important en l’idioma que trien estudiar i treure el màxim rendiment a l’assimilació i a la pràctica de l‘idioma. És una molt bona opció d’estiu per als estudiants en període de vacances, per als adults amb horari intensiu d’estiu o per a totes aquelles persones que volen un aprenentatge constant però en un període de temps molt breu.

L’objectiu dels cursos intensius és aprofundir en els coneixements gramaticals i de vocabulari segons el nivell, a més de dotar els alumnes de les habilitats lingüístiques necessàries per desenvolupar la fluïdesa en la llengua que volen aprendre. Els cursos intensius consoliden i amplien els coneixements propis de cada nivell i introdueixen estratègies comunicatives essencials. A més, l’estreta col·laboració amb el professor t’ajudarà a resumir i assimilar el que estàs aprenent.

Un concepte bàsic en la nostra metodologia és que l’aprenentatge d’idiomes implica no només coneixements teòrics si no també l’aplicació pràctica d’aquests coneixements. És per això que es promou la interacció i la participació dels estudiants a classe. Estar a l’aula representa una oportunitat per a la immersió en l’idioma que s’està estudiant i per això, insistim en l’ús d’aquest durant tota la classe. Per altra banda, el professor està a disposició dels estudiants en tot moment controlant les activitats, corregint errors i resolent qualsevol dubte.

En definitiva, amb els  d’estiu de Little English et proposem la consolidació i l’aprenentatge d’un idioma amb una metodologia molt dinàmica i efectiva per millorar el nivell de la llengua que es vol assolir.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada