BE AN ENTREPRENEUR

Aquest proper curs 2013-2014 l’escola d’idiomes Little English us ofereix un nou servei pioner a Les Franqueses del Vallès i que segur que serà del vostre interés. Es tracta del curs BE AN ENTREPRENEUR, un programa altament innovador, que combina l’aprenentatge i la pràctica de l’anglès amb nocionss d’emprenedoria.

BE AN ENTREPRENEUR és un programa únic d’iniciació a l’emprenedoria. El seu objectiu principal és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants mitjançant una innovadora metodologia que enforteix la iniciativa, l’autoestima i la confiança. El programa s’imparteix íntegrament en anglès per professors especialitzats.

El programa “Be an Entrepreneur” té l’aval del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Per més informació podeu consultar la web de la Fundació Escola Emprenedors: http://www.escolaemprenedors.org/

També podeu fer una ullada al link http://escolaemprenedors.org/be-an i descarragar-vos el nostre díptic amb els objectius i  les sessions del curs i el preu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *